LUNA Movement
Dát is pas Movement!

Team

Ons team van trainers bestaat uit enthousiaste Utrechtse jongeren die affiniteit hebben met sport en bewegen. Wij willen graag de jeugd uit de buurt meer in beweging krijgen.            


LUNA Movement Team

Ramzi

Ramzi

Functie Oprichter LUNA Movement

Over Ik ben een enthousiaste trainer die goed voor de groep kan staan. Ik vind de interactie met de groep het belangrijkst. Ik heb HBO Sportkunde afgerond aan de HvA en ik ben nu werkzaam bij kinderopvang Partou. Ik haal plezier uit heel veel verschillende sporten. Elke sport heeft naar mijn idee iets speciaals. Voor mij zijn voetbal, basketbal, calisthenics en tafeltennis de sporten die ik het vaakst doe.

Motivatie De jongere generatie stimuleren om meer te bewegen met plezier, geeft mij heel veel energie. Ook geeft het veel voldoening om iets terug te kunnen doen voor onze eigen buurt!

Daniël

Daniël

Functie Oprichter LUNA Movement

Over Ik ben een sociale trainer die zijn enthousiasme goed weet over te brengen op de kids. Verder ben ik gek op (bijna alle) sporten. Voetbal, basketbal, fitness en kickboksen zijn sporten die mij momenteel het meest liggen. Verder studeer ik fysiotherapie en zit ik nu in mijn afstudeerjaar. Ik ben er van overtuigd dat er voor elk individu een leuke manier van bewegen bestaat.

Motivatie Ik vind het heel tof dat wij als (Utrechtse) jongeren ons kunnen inzetten voor de kids in de buurt. Een lach op het gezicht van de kinderen (en de ouders) zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf!

Manal

Manal

Functie Algemene zaken en trainer LUNA Movement

Over Ik ben een enthousiaste trainer die de kinderen wil motiveren maar vooral ook wil laten genieten van het sporten en bewegen. Ik heb mijn opleiding tot apotheker afgerond. Als apotheker vind ik gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid enorm belangrijk. In mijn vrije tijd geniet ik enorm van dansen en muziek. Verder sport ik graag in de sportschool.

Motivatie Mijn motivatie voor LUNA movement is het delen van mijn passie voor sport met de toekomstige generatie. Verder vind ik het mooi om te zien dat dit een initiatief is opgericht door jongeren.

Marlon

Marlon

Functie Trainer LUNA Movement

Over Ik vind sporten en bewegen met kinderen erg leuk en ik krijg er veel energie van. Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen bewegen op hun eigen manier. Ieder kind is anders en heeft dus ook een andere manier van aanpak nodig. Bewegen op het eigen niveau en van daaruit jezelf uitdagen om beter te worden is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de ALO aan de HvA. Dit is een opleiding tot gymleraar/bewegingsdeskundige. Er zijn weinig sporten die ik niet leuk vind om te doen, maar zelf doe ik aan voetbal en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

Motivatie Zoals ik hierboven al heb genoemd vind ik het erg leuk om met kinderen te sporten en te bewegen. Daarnaast is er een mooie link met mijn opleiding en LUNA Movement. Ook kan ik hier mijn passie uiten om kinderen beter te leren bewegen op een leuke manier!

Pieter

Pieter

Functie Trainer LUNA Movement

Over Ik ben een enthousiaste, sociale trainer die het belangrijk vind om input te ontvangen van de kids. Zo kunnen we het programma aanpassen naar de wensen van de deelnemers! Ik vind alle atletiek-onderdelen geweldig omdat ik 7 jaar ervaring heb met de sport. Sprinten en speerwerpen zijn onderdelen die ik fantastisch vind! Ik heb een jaar communication & multimedia design gestudeerd aan de HvA en zit momenteel in een tussenjaar, genoeg tijd over voor evenementen dus!

Motivatie Mijn motivatie komt vooral voort uit de positieve reactie van de deelnemers, en het idee dat ik sportgedrag kan stimuleren bij de volgende generaties! Ook houd ik in mijn achterhoofd hoe leuk ik het zelf had gevonden om mee te doen met soortgelijke activiteiten toen ik wat jonger was.

Ramon

Ramon

Functie Trainer LUNA Movement

Over Ik ben een trainer die goed kan levelen met de kids. Ik vind het namelijk leuk om samen met een kind in zijn fantasie te stappen. Ik ben op dit moment bezig met de HBO opleiding Social Work. Mijn favoriete sporten zijn fitness, tafeltennis en poolen.

Motivatie Ik wil graag LUNA Movement helpen groeien omdat ik het een super goed initiatief vind. Ook vind ik het een leuke ervaring om mee te helpen met de activiteiten en het enthousiasme te zien van de deelnemers!

Bram

Bram

Functie Trainer LUNA Movement

Over Ik ben 23 jaar oud en volg op dit moment de opleiding Associate Degree Sport. Hiernaast werk ik bij sportschool de Workout in Utrecht. Ik houd zelf van sporten zoals: fitness, voetbal en kickboksen. Maar eigenlijk maakt het niet uit wat voor sport je doet! Zolang je maar beweegt.

Motivatie Naast mijn studie en werk vind ik het ontzettend tof om de Utrechtse kids te laten sporten. Bewegen is namelijk heel belangrijk en dat hoeft zeker niet saai te zijn!

Gijs

Gijs

Functie Trainer LUNA Movement

Over Mijn naam is Gijs en ben 21 jaar. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen het gevoel hebben dat ze mee mogen sporten en leren samenwerken. Ik heb dit jaar een tussenjaar en wil na volgende zomer een muziekopleiding gaan volgen op de Herman Brood Academie. Ik heb in mijn jeugd gevoetbald bij DVSU en doe dit nog steeds graag in mijn vrije tijd!

Motivatie Het motiveert mij enorm om te zien hoe leuk de kinderen het vinden om te kunnen sporten, hoe moeilijk of spannend het soms ook kan lijken. Hierdoor kunnen ze veel leren!

Jozian

Jozian

Functie Trainer LUNA Movement

Over In het dagelijks leven ben ik een rustig en verlegen meisje. Als trainer vind ik het heel erg leuk om mijn passie voor sporten te delen met anderen. Ik probeer de kids op een laagdrempelige manier uit te dagen om het beste uit henzelf te halen, zodat ze hun grenzen kunnen verleggen en succeservaringen kunnen opdoen! Ik houd van bijna alle soorten (bal)sporten. Vroeger heb ik op zwemmen, dansen, turnen, schaatsen, tennis en op basketbal gezeten. Al snel ging mijn liefde uit naar verschillende balsporten. Het leuke aan bal- en teamsporten vind ik dat je samen speelt of tegen andere mensen en het is uitdagend waardoor je jezelf altijd kan blijven verbeteren. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de HBO opleiding Social Work in Nijmegen.

Motivatie Mijn broer (Daniël) en zijn beste vriend (Ramzi) zijn de oprichters van LUNA Movement. Ik wil hun graag ondersteunen en helpen in hun eigen onderneming! Daarbij vind ik training geven voor LUNA Movement een mooie uitdaging voor mezelf om meer uit mijn schulp te kruipen door contact te maken met sportieve kids (en hun ouders). Het is een mooie kans om mij persoonlijk verder te ontwikkelen!

Floris

Floris

Functie Trainer LUNA Movement

Over Ik ben een erg sociale en enthousiaste trainer met veel drive om het beste uit mensen te halen. Ik doe graag veel verschillende sporten. Doordeweeks ben ik veel bezig met krachttraining en calisthenics maar wanneer ik kan, speel ik ook een potje basketbal of ga ik een weekend hiken in de natuur. Ik ben afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool en werk nu als restaurant manager.

Motivatie Ik vind het erg gaaf om mee te helpen aan LUNA Movement. Vooral door het motiveren en activeren van een gezondere leefstijl in de jonge generatie.

Trainer worden

Als toekomstige trainer van LUNA Movement kun je verwachten dat je deel zult uitmaken van een dynamisch team van jongeren met dezelfde passie voor bewegen als jij. Hierbij kun je je creativiteit en zelfstandigheid uiten door het bedenken en uitvoeren van sportactiviteiten voor kinderen uit Utrecht. Ook kun je achter de schermen helpen bij het onderhouden van externe relaties, de promotie en het opzetten van nieuwe projecten. 

Wat houdt het in als je LM Trainer wordt?

• Je krijgt de kans om intern mee te denken binnen een sociale onderneming die zich inzet voor sport en bewegen.
• Je kan actie ondernemen en in het gang stellen van samenwerkingen met andere organisaties.
• Je kan worden ingezet op al onze activiteiten.
• Je hebt de mogelijkheid om je eigen ideeën/concepten uit te werken die aansluiten op onze missie.                                              • Je krijgt een tof LM-Trainer shirt van ons in bruikleen!


Eisen om LM Trainer te worden:

• Je kan ingezet worden als ZZP’er.
• Je hebt affiniteit met sporten/bewegen.
• Je krijgt energie van het werken met de jeugd.
• Je hebt ervaring met het staan voor een groep.
• Je bent flexibel inzetbaar.

Wil jij ook ons team van trainers versterken? Neem dan contact op via: lunamovement3524@gmail.com.